6 gule hanner

Diva fik 6 gule hanner den 21. marts 2010. Her på siden kan du løbende følge hvalpenes udvikling.

De nyeste billeder ligger øverst. God fornøjelse.

  14.5.2010

Store og frække - og i den grad klar til at prøve kræfter med verden. Hvalpene er nu ved at være 8 uger gamle og klar til at flytte hjemmefra. Nedenfor finder du et lille portrætgalleri af vores 6 skønne drenge.

 

Drumbeat Connery

Connery er en vaks lille fyr, fuld af gå-på mod og lyst til at opdage verden. Han skal være jagthund i Dalby og viser allerede nu gode takter til at apportere og aflevere - selv om der nok skal en del træning til, før den sidder helt i skabet :-)

Drumbeat De Niro

De Niro er en glad lille fyr som elsker at trække pind. Han søger gerne opmærksomhed - og kan man ikke få den på anden måde, kan man altid trække lidt i buksebenet mens man logrer med halen og et skælmsk blik. Hos sin nye familie på Amager får han rig lejlighed til at lege med alle børnene.

Drumbeat Eastwood

Eastwood er flokkens lille botaniker. Vi kalder ham Søren Ryge, fordi han elsker at flytte rundt på planterne. Dvs bide lidt i dem og stolt bære rundt på blade og grene. Han er også en rolig og kærlig lille hund, der får sit nye hjem i Glostrup..

Drumbeat Pacino

Pacino er en rigtig hyggefætter. Han elsker at tulle rundt, og kan han komme en tur på armen og blive kløet lidt på maven, spinder han næsten som en kat. Men tag ikke fejl. Humøret fejler ikke noget. og når der er tanket op efter en god frokost, er der fuld knald på. Og det kan han få god brug for, når han i Ølstykke skal bruges til markprøvetræning.

Drumbeat Redford

Redford er en blid og mild lille fyr, som elsker godt selskab og en varm favn - når han da ikke har travlt med trække hale med sine brødre eller bide dem lidt i ørerne. Han får et par gode legekammerater hos sin nye familie i Solrød Strand.

Drumbeat Travolta

Travolta elsker at gå på opdagelse i havens vildnis, hvor man kan finde mange spændende pinde at komme slæbende med. Han kommer til at få et aktivt liv med camping og børn hos sin nye familie i Ølstykke.

2.5.2010

Det har været en hård weekend med masser af leg udenfor. Og selv om pladsen begynder at knibe i det store "badekar" er det nu rart at ligge tæt sammen allesammen.

 

 

2.5.2010

Her kommer jeg. En lille selvsikker fyr som gerne stiller sig i positur for fotografen.

 

 

25.4.2010

Vagthund in spe? En lille fyr tager sig en slapper på dørtrinet til hvalperummet. De nyder at være flyttet på landet, hvor der er masser af plads at boltre sig på både ude og inde.

Tak til Jacques for en stribe herlige billeder fra denne skønne forårseftermiddag, hvor alle hvalpene blev nusset og klappet til den store guldmedalje. 

25.4.2010

Hvalpene nyder at komme udenfor i forårssolen. Verden er fuld af spændende oplevelser og ting der skal udforskes på gårdspladsen. 

25.4.2010

Selv om man er en lille fræk fyr kan man godt trænge til lige at tage bestik af situationen før man kaster sig ud i nye eventyr. 

25.4.2010

Selv om man er blevet 5 uger gammel, er man ikke for stor til en tår mælk hos mor, når lejligheden byder sig. 

18.4.2010

Ja tak, så vil vi gerne ud og lege.

16.4.2010

Man skulle tro, de aldrig havde prøvet andet end at spise pænt af hver sin madskål. Men faktisk er det første gang, maden bliver serveret fra hvalpebaren. Meget velopdragent :-)

 

15.4.2010

En lille apportør. Han skal nok blive en god jagthund :-)

15.4.2010

Rebet er næsten lige så stort som hvalpen. Men der skal både bides og trækkes efter alle kunstens regler.

14.4.2010

Det er lidt farligt, men også ret spændende at være ude i den friske forårsluft for første gang. Godt at mor er med til at passe på.

 

12.4.2010

Tre uger gamle er hvalpene begyndt selv at spise fast føde som supplement til Divas mælk. Hvalpene spiser opblød hvalpefoder, og det går rigtig godt med selv at tage fra. Man er vel ikke labrador for ingenting. 

11.4.2010

Hvad skal man med sine nye tænder, hvis det ikke er for at bide lidt i hvalpekassen ;-)

 
11.4.2010

Det har været en travl weekend med masser af besøg, kæl og kram. Det tager på kræfterne. Men denne lille fyr har holdt sig vågen og følger opmærksomt med. 

8.4.2010

Se hvor er jeg blevet stor. Den daglige kontrolvejning viser, at alle tager på og udvikler sig helt efter bogen. 

7.4.2010

En lille charmetrold der gerne vil ud og lege. Hvalpekassen bliver snart åbnet, så hvalpene får mere plads at boltre sig på. 

7.4.2010

Hygge i hvalpekassen. 

5.4.2010

Aktivitetsniveauet i hvalpekassen er steget betragteligt. Hvalpene er nu begyndt at tumle rundt og prøve kræfter med hinanden. 

5.4.2010

Selv om man er blevet 15 dage gammel, er man ikke for stor til at blive vasket af mor.

  

3.4.2010

Nej. Hvalpene supplerer ikke modermælken med årgangsrødvin. Flasken i hjørnet sikrer, at hvalpene ikke sidder fast mellem rundstokkene i siderne af kassen. Og ellers er der plads til alle - selv om de har taget godt på siden fødslen.

 
3.4.2010

Alle hvalpene har nu fået øjne - selv om synet endnu ikke er fuldt udviklet. 

27.3.2010

Der er plads til alle - selv om den 6. hvalp ikke lige var tørstig, da vi tog billedet :-) 

27.3.2010

Dyb koncentration. 

27.3.2010

Man kan ikke drikke hele tiden. Der skal også soves ind imellem. Og så er det nr. 1 at ligge i mors favn. 

24.3.2010

3 dage gammel og allerede på opdagelse i kassen. En lille fyr, der nok skal nå noget i livet :-) 

24.3.2010

Er der noget bedre end at ligge i en stor bunke ? 

24.3.2010

Diva har helt styr på flokken. Alt ånder fred og ro. Og alle hvalpe trives. 

23.3.2010

Diva og hendes mange sønner har det godt. Alle tager på. Hver hvalp er mærket med en lille klat neglelak, så vi kan kende forskel på dem.

21.3.2010

Få timer efter fødslen er Diva i gang med at nusse hvalpene mens de får en tår mælk.

   
   
   

Se billeder fra tidligere kuld her