Drumbeat Shakira (Donna) fik torsdag den 13. marts 2014 3 store og stærke hvalpe. 2 hanner og en tæve.

Læs mere om forældrene her.

Her på siden kan du følge hvalpenes udvikling. Vi vil bestræbe os på jævnligt at opdatere siden. De nyeste billeder ligger øverst.

   
5. maj 2014

Så er hvalpene ved at være så store, at de allerede i næste uge må flytte hjemmefra. Tiden flyver.

Nedenfor har vi lagt en lille præsentation af de enkelte hvalpe.

 
5. maj 2014

Drumbeat Avalon

Drumbeat Avalon er en rigtig bulderbasse. Men lige så stor og rund han er, er han også en blid og kærlig lille fyr, der elsker at ligge i arm og nusse. Han var lidt langsom til at komme i omdrejninger. De første uger lå han bare og sugede Shakiras fede mælk i sig, så han næsten blev for rund til at kunne bevæge sig. Men det er han kommet efter og i takt med at han er blevet større, er aktivtetsniveauet også steget - uden at han dog overdriver det.

Avalon skal bo hos Jane og Vagn i Holbæk, hvor han bliver lillebror til en ældre labrador på 11 år.

 
5. maj 2014

Drumbeat Shine

Drumbeat Shine er også en stor dreng. Men han er en mere sporty type, der elsker at bære rundt på en pind eller trække reb. Han var den første til at rejse sig og stavre rundt - og til at planke den ud af hvalpekassen. Shine er en god og omsorgsfuld kammerat, der leger med - og passer på hvalpene i vores andet kuld, der er en uge yngre - og flere kilo lettere.

Shine skal bo hos Kurt og Annie i Skibby.

5. maj 2014

Drumbeat Dixie

Drumbeat Dixie var også lidt gumpetung i starten. Benene var bløde og lysten til at bevæge sig begrænset. Men i dag spurter hun rundt og går på opdagelse på hele ejendommen, så der skal holdes godt øje med hende.

Dixie bliver boende her i Kennel Drumbeat, hvor hun er udset til at løfte arven efter sin mor Drumbeat Shakira, der blev dansk champion sidste år. Men det vigste er, at hun er sød og rar og kommer til at fungere godt sammen med resten af familien. 

 
28. april 2014

Hvem er stærkest

Amazing på 10 måneder synes det er herligt at få lov at lege med hvalpene.

 
28. april 2014

Meget store hunde

Hestene er sjove at kigge på - i betryggende afstand på den rigtige side af hegnet.

 
28. april 2014

Siesta

Luxus at kunne krybe i læ i sit eget hundehus, når solen bager.Og ja, vi ved det godt. Hundehuset trænger til et gang maling. Det når vi måske i løbet af sommeren :-)

 
28. april 2014

I flyvende fart

Den lille dreng har så meget fart på, at flyveører næsten får en bogstavelig mening :-) Det er herligt at boltre sig i græsset.

 
28. april 2014

Fodbad

Det er herligt at tage et fodbad, når solen skinner og man trænger til at blive kølet lidt af.

14. april 2014

Fast føde

Det er jo ikke ligefrem fordi trillingerne behøver det. Donna har fortsat masser af mælk. Men vi er begyndt at give hvalpene lidt fast føde i form af opblødt hvalpefoder, så de kan begynde at vænne sig til, at de allerede er klar til at flytte hjemmefra om godt tre uger. Tiden flyver.

9. april 2014

Oldemor

Gårdspladsen er stor og fuld af spændende ting, der skal undersøges. Men det er nu rart og trygt, at oldemor Rumba på 12 år er med for at holde opsyn og tilbyde en tryg favn, hvis det bliver nødvendigt.

 
4. april 2014

Udeliv

En varm og solrig aprildag fik hvalpene lov at komme ud i haven en kort stund. Det var en stor oplevelse. Lidt farligt. Men også spændende.

 
31. marts 2014

Charmør

Man bliver i godt humør af at kigge på sådan en lille storcharmør, der allerede er ved at lære, hvordan man skal snøre sin ejer :-)

 

 

 

 
31. marts 2014

Liv i hvalpekassen

Hvalpene er ved at være så store, at de er begyndt at tumle med hinanden. De har endnu ingen tænder, så vi slipper foreløbig for skrig og skrål. Men det kommer snart...

 

 

 

 
27. marts 2014

Og der blev lys

14 dage gamle er hvalpene så småt begyndt at kunne se - når altså de ikke sover deres skønhedssøvn. Øjnene er endnu kun små sprækker, men det er ganske vist.

 

 

 
24. marts 2014

Farmortjek

Farmor Hopsa tjekker, at alt foregår efter bogen i hvalpekassen. Det er ikke nødvendigt, men på bedste bedstemorvis træder hun gerne til med hjælp til at pusle de små.

 
24. marts 2014

Overskud

Shakira har helt styr på de små. De får masser at spise, kærlig pleje og omsorg og Shakira går op i projektet med liv og sjæl. Uden at være hysterisk og overpylret.

 
24. marts 2014

Kan selv gå

Store piger og drenge kan selv gå. Hvalpene er så småt begyndt at stavre lidt rundt i kassen.

 
20. marts 2014

Sorte tæer

Pigmentet på snude og tæer er for alvor ved at træde frem. Hvalpene er særdeles trivelige - og trinde. De har i løbet af den første uge fordoblet fødselsvægten.

 
17. marts 2014

Masser af mælk

Med kun tre hvalpe til at deles om mælken, er der rigeligt til alle. De tre små stortrives og tager op imod 100 gram på om dagen. De skal snart på kur :-)

 
14. marts 2014

Vask

Det er første gang Shakira får hvalpe. Det kan man ikke mærke på hende. Hun har totalt styr på hvalpene og herunder den nødvendige personlige pleje. Selv om der lyder lidt protester over den daglige vask, slipper de ikke.

 
14. marts 2014

Spise

Appetiten er god og livskraften stærk. Alle hvalpe søger til patten med det samme.

 

14. marts 2014

Så er det overstået

Så har Shakira, i daglige tale kaldet Donna født. Vægten lå på omkring 500 gram, så det er nogle små dejlige basser.