DKCH DEVDHCH Drumbeat Dixie planlægger hvalpe

Drumbeat Dixie er blevet parret i primo juni 2017. Hvalpene blev født omkring i d. 10. august og må flytte hjemmefra omkring d. 5. oktober. Der kom 2 gule tæver og 2 gule hanner.

Dixie er en fantastisk tæve. Hun er efter vores mening noget meget nær idealet for en Labrador med et enormt overskud på alle fronter. Hun er altid glad og frisk på det meste. Og med sit skæve grin og glimt i øjnene charmer hun alt og alle. Af sind er hun meget kærlig og intens og ved ikke noget bedre end at ligge på ryggen på sofaen og hygge med familien. Alt i alt en rolig og nem familiehund.

Som apportør er hun et naturtalent og fik en 1 præmie på markprøve ved sin debut 12 måneder gammel. Ugen efter bestod hun DRK's kvalifikationsprøve ved en fejlfri præstation. 2 uger senere debutterede hun på sin første udstilling ved at vinde junior klassen og kvalificere sig til Crufts 2016, som er verdens største hundeudstilling, som bliver afholdt i Birmingham. Et par måneder senere stillede Dixie på sin 2. udstilling - denne gang i Tyskland. Der var rigtigt mange hunde med - men Dixie gik helt til tops og blev bedste tæve. Det kan kaldes en kometkarriere !

Siden har Dixie ikke set sig tilbage og er stort set gået til tops de få gange, hun har været udstillet. Således blev hun i en alder af kun godt 2 år både Dansk og Tysk champion :-)

Så med rette er vi rigtigt stolte af Dixie. Det spændende ved hendes afstamning er, at vi har avlet både hendes mor og hendes far, bedsteforældre og oldeforældre. Hendes mor Drumbeat Shakira blev også Dansk Champion som 2 års, og samme år blev hun kåret som årets labrador 2013. Det er en titel, som man får, når man er den mest vindene labrador på udstillinger. Dixies far Drumbeat Shake har også vunder Certificat på udstillinger. Stamtavlerne længere bagud er fyldt med champions ... og vi må atter konstatere, at god avl ikke er tilfældigheder.

Som den stolte fader har vi valgt DEVDHCH ATCH Isefjordens Warth, også kendt under kælenavnet Charlie. Vi har fulgt Charlie igennem flere år, hvor han typisk også har deltaget på de udstillinger i Danmark og Tyskland, som vi har deltaget på.

Charlie er en smart og meget vebygget hanhund, hvilket også har gjort ham til tysk og østrigsk champion. Uanset stress på store udstillinger, andre hanhunde som skubber eller knurrer, så er Charlie altid mild og sød. Han er en meget rolig hund med det mest elskelige temperament. Intet kan slå ham ud af fatning og han udviser altid mentalt overskud. Desuden er han arbejdsvillig og lydig og har opnået 1. præmier på markprøver.

Vi har set nogle fine hvalpe efter Charlie og kan se at han giver sine egne gode egenskaber videre til sit afkom i Danmark og Sverige, hvor en del bliver brugt som førerhunde og servicehunde, grundet deres gode temperament. Charlie avler desuden meget sundt.

Ingen af hvalpene vil kunne udvikle PRA, EIC, CNM eller HPNK.

Vi glæder os meget til, at Dixie skal have sit første kuld hvalpe og føre slægten videre. Kombinationen vil give gule og sorte hvalpe.

DKCH DEVDHCH Drumbeat Dixie     DEVDHCH ATCH Isefjordens Warth