Hvalpe

Drumbeat Jazz har onsdag den 19. marts 2014 født 8 sunde og livskraftige hvalpe. 4 sorte hanner, 1 gul han og 3 gule tæver.

Læs mere om forældrene her.

Her på siden kan du følge hvalpenes udvikling. Vi vil bestræbe os på jævnligt at opdatere siden. De nyeste billeder ligger øverst.

   
11. maj 2014

Personligheder

Hvalpene er nu snart 8 uger gamle og alle hvalpene er fordelt til deres nye familier.Nedenfor finder du et lille portræt af hver hvalp.

 

 
Drumbeat I Love Jazz

I Love Jazz er kuldets lille pige, blid og feminin. Det betyder dog ikke, at hun holder sig tilbage, når der skal lægges arm med de store drenge, hvor hun viser en stor vilje til, at det skal hun nok selv styre, det her :-) Lige så viljestærk hun kan være, lige så smeltende blød og blid bliver hun, når hun får lov til at ligge i arm og blive kløet på maven.

I Love Jazz skal bo hos familien Moltke-Leth i Rungsted, hvor hun får en storesøster, også lab, på 8 år til at holde sig med selskab.

Drumbeat Misty

Misty er en stor og gæv pige. Atletisk og stærk holder hun sig ikke tilbage for nye udfordringer. Der skal ikke meget opfordring til, før hun går på eventyr - og hun er hurtig til bens, så hun kommer vidt omkring. Heldigvis elsker hun selskab, så hun kommer altid tilbage :-)

Da vi testede hende for apporteringsevner, virkede det, som om at hun aldrig have lavet andet - og da hun blev præsenteret for en due, nappede hun den med det samme og gik stolt rundt med den.

Misty skal bo hos familien Sthyr senior i Vedbæk, hvor hun ud over at være familiehund også skal med Knud på jagt.

 

Drumbeat Summertime

Summertime er den største pige i kuldet. Hun har et roligt temperament og smukt udseende, men er altid med på spøgen, når en af hendes søskende byder op til leg. Her benytter hun sig af sin størrelse og overblik, og trækker sig oftes ud som vinder af legen, hvor hun mestrer tovtrækkeri til UG. I det hele taget ses hun ofte løbende rundt på noget i munden, så mon ikke der er en god lille apportør i hende ...

Summertime skal bo hos familien Sthyr junior i Virum, hvor hun også skal være jagthund, når ikke hun hygger om familien.

 

Drumbeat Kiss of Fire

Kiss of Fire er kuldets Benjamin og store personlighed, hvorfor han blandt venner lyder navnet Lillebror. Han er den mindste af hannerne og lever til fulde op til ordsproget om "lille og vågen". Selvom han er lille, så holder han sig ikke tilbage i leg med de store. Hvad han ikke´har størrelse har han i hurtighed, så han klare altid frisag, når legen spidser til. Derudvover er han en kær dreng, der følger os overalt, hvor vi går. Kan han få lov at ligge lidt på arm, er lykken gjort. Lige så glad er han for at apportere og nedlægge vildt i form af tøjdyr, hvor han var den første, der fik nedlagt og apporteret tøj-rotten.

Kiss of Fire skal bo hos familien Rotbøll i Dalby, hvor han får to storebrødre og legeonkler. En kuldbror til Jazz på 4 år og en ældre herre på 12 år. En karriere som udstillings- og jagthund venter den lille fyr.

Drumbeat Blueberry Hill

Blueberry Hill er stor rolig bamse, der elsker at tulle rundt med brødre og søster - og så er han kuldets ekspert i sporten snørrebånds-bidning ! Kommer der et snørrebånd forbi, så vågner hans jagtinstinkt - og han løsner gerne snørrebåndet med stor teknisk snilde. Herefter mener han, at belønningen bør være en tur på arm og blive kløet på maven.

Blueberry Hill skal bo hos familien Jensen i Slangerup.

 

Drumbeat Tiger Rag

Tiger Rag er den største i kuldet. Han har fra starten taget vældigt godt fra på foderet, så han er stor og stærk. Heldigvis er han lige så rar, som han er stor, og han leger pænt med de små i kuldet. Ofte ser man ham løbe rundt på et stykke reb eller en pind, så apporteringsgenerne er helt klart til stede.

Tiger Rag skal bo hos familien Aakeson i Solrød Strand, hvor han går en karriere i møde som jagt- og familiehund - sammen med en lab-storebror på 5 år.

 

Drumbeat Swing That Music

Swing That Music er en rigtig lille charmør. Køn og med et frækt glimt i de mørke øjne og smart hår, går han lige i hjerterne på de fleste. Men tag ikke fejl af det kønne udseende, for han er bestemt ingen tøsedreng, når der er optakt til vild leg med de store drenge. Han er hurtig og stærk samt en stor taktiker. Når legen er forbi, elsker han at gå på botanisk oplevelse i haven og studere planterne - og måske smage lidt på dem... hvilket han kan bruge lang tid på, imens han går og hygger sig.

Swing That Music skal bo hos familien Randstad i Ølstykke.

Drumbeat China Boy

China Boy er kuldets eneste gule han. Han er en tålmodig og godmodig lille dreng. I starten kaldte vi ham en rigtig B-hund. Den sidste til at komme ud af fjerene, når maden blev serveret. Og den sidste til at gå i seng. Det er han kommet efter. Han er på med det samme, når lejligheden byder sig til at få lov at lege og tumle med sine søskende.

China Boy skal bo hos familen Koch i Slangerup, hvor han får sin sag for med 4 glade børn i familien.

 

5. maj 2014

Træk til

En stump reb er et herligt legetøj. Der bliver trukket til af alle kræfter.

 
5. maj 2014

Havestemning

Der er masser af oplevelser og dufte - og pinde at bide i, når man går på opdagelse i haven. Flokken nyder at tumle rundt på græsset og mellem buskene.

 
28. april 2014

Familiehygge

Så er der dømt familiehygge på gårdspladsen.

 
28. april 2014

Hvalpebar

Hvalpene er så store, at de sagtens kan spise af hvalpebaren. Der er plads til alle. Og så nyder de at få serveret frokosten på gårdspladsen.

28. april 2014

Jeg kan ikke spise mere

Skal jeg virkelig spise mere, synes den lille fyr at spørge om. Som det ses, har han taget for sig af retterne i madskålen.

 
28. april 2014

Drillepinde

Det er lidt tid siden, vi har fået lagt billeder på. Men alle hvalpene udvikler sig fint. De er blevet store og frække og elsker at drille Jazz, når lejligheden byder sig.

 
14. april 2014

Jagtinstinkter

Den mindste han - hvidt lår - er den første af hvalpene, der viser gode jagtinstinkter. Her er han taget et fast greb i nakken på tøjrotten, som blev rusket og derefter stolt fremvist til de andre hvalpe.

 
14. april 2014

Hulemøde

Hvalpene har forladt hvalpekassen og bevæger sig nu frit i hele hvalperummet. I stedet har de indrettet en soveplads i et hjørne under et lille bord. Det giver en dejlig tryg hulestemning.

 
9. april 2014

Bordet er dækket

Der er sket meget de seneste dage. Hvalpene kan nu både se og høre. Og de er blevet så store, at de selv kan spise af små madskåle. Når den værste sult er stillet, er det spændende at gå på opdagelse i hvalperummet.

 
9. april 2014

På hovedet

En lille fyr står på hovedet i madskålen. Man skulle jo nødig gå glip af noget :-)

4. april 2014

Fast føde

Man skal lige lære det. Det kan godt være svært at spise selv, når man kun er 16 dage gammel. Men hvalpene nyder at ligge i hånd, når vi supplerer Jazz' mælk med opblødt hvalpefoder. I løbet af nogle dage får de lært at spise selv af små madskåle,

 
31. marts 2014

Kærlig omsorg

Jazz er en supergod mor. Hun pusler og passer hvalpene som om hun aldrig har lavet andet. De små nyder det.

 
31. marts 2014

Koncentration

Vi går og venter på, at hvalpene får øjne. Det sker en af de kommende dage. Men selv om de endnu ikke kan se, fejler radaren ikke noget, når Jazz åbner for mælkehanerne.

 
31. marts 2014

Sovepude

Det er rart med en varm og blød sovepude, når man skal slå mave efter en godt måltid. Det er stærkt søvndyssende at kigge på en flok mættte og veltilfredse hvalpe, der tager sig en skraber.

 
24. marts 2014

Stemning

Endnu et stemningsbillede fra hvalpekassen. Mor og unger stortrives.

 
24. marts 2014

Mætte og veltilfredse

Så bliver der slået mave efter alle kunstens regler. Jazz er helt ovenpå efter fødslen. Og hun nyder at være sammen med hvalpene. Hun viger kun fra dem, når hun skal spise og lette sig.

 
22. marts 2014

Farveorden

Jazz hygger med hvalpene, som har lagt sig i en pæn rækkefølge, sorteret i farver. Meget feng shui.

19. marts 2014

Den første tår mælk

Det er vigtigt, at hvalpene får råmælk med det samme. Så straks de er født, bliver de lagt til en dievorte. Og instinkterne fejler ikke noget. De går til opgaven med stor koncentration.

 

19. marts 2014

Plads til alle

Jazz puster ud oven på en veloverstået fødsel uden komplikationer. 4 sorte hanner, 1 gul han og 3 gule tæver blev det flotte resultat. Hvalpene var meget store. Med et gennnemsnit på omkring 500 gram er det nogle særdeles store basser. Den største vejede hele 538 gram. Det er vist noget nær kennelrekord her i Kennel Drumbeat. Godt gået af Jazz, som tog hele forløbet med ophøjet ro og overskud.