Drumbeat Jazz fik 9 skønne hvalpe

Drumbeat Jazz er blevet parret med Drumbeat Too Funky. 3 gule tæver, en sort tæve, 2 gule og 3 sorte hanner blev født d.22. marts 2015. Hvalpene vil således være klar til at flytte hjemmefra den 17. maj 2015.

Jazz, er en glad og dejlig tæve med et altid godt humør. Hun elsker at være sammen med familien - og er en blid og meget kærlig hund. Er der brug for en hund til lydighedstræning og apportering, så er Jazz det oplagte valg, da hun er meget fokuseret på gøre noget for dig. En drømmehund at træne med.

At hun også er en særdeles velbygget og smuk repræsentant for racen, er blevet bekræftet flere gange på udstillinger. Trods sparsom deltagelse på udstillingerne, så har hun været med i toppen hver gang  og har vundet Åben klasse flere gange på Internationale udstillinger i ind- og udland samt har vundet 3 Certifikater.  Desuden blev hun Reserve German Sieger i Tyskland 2014, hvor Tysklands bedste labrador skulle kåret. Hun følger dermed i sporet på sin mor Drumbeat Can Can som er dansk, svensk og tysk champion og sin mormor Famehunt Honky som er dansk, tysk og internationale champion. Jazz er ud af meget stærke avlslinjer på både mor og far-siden. Der optræder adskillige champions på begge sider. Jazz’s far er således også dansk champion og omtalt ovenfor til kuldet med Drumbeat Showdancer, hvor også Jazz og hendes kuldsøskende er omtalt.

Jazz er naturligvis sund og rask med A/0, hvilket betyder, at hun er fri for dysplasi på både hofter og albuer. Hun er øjenlyst uden anmærkninger og bærer heller ikke det frygtede PRA-gen, som kan give blinde hunde.

I marts 2014 fik Jazz et kuld med 8 hvalpe. De har alle været af rigtig høj kvalitet, med herlige temperament og fin sundhed. 2 af dem er blevet højt præmieret på udstillinger -  en har i en alder af 8 mdr. bestået DRK's brugsprøve og der har været lutter fine tilbagemeldinger om dejlige familiehunde med herligt temperament.

Vi har valgt at parrer Jazz med en lækker hanhund af vores eget opdræt. Drumbeat Too Funky er søn af Drumbeat Go Go og kuldbror til vores egen dejlige Drumbeat Amazing. Han er en stærk og atletisk ung hanhund, som har det blideste og kærligste sind. Han er en pragtfuld familiehund og er meget glad for familiens mange børn. Desuden er han meget førbar og en drøm at træne med, hvor han bliver brugt til lydighed og sportræning, samt markprøver, hvor han udviser stort talent. Vi tror at han er et supert match til Jazz. Too Funky har selvfølgelig også A hofter, 0 på albuer, fri for PRA og øjenlyst uden anmærkninger.

Drumbeat Jazz

Drumbeat Too Funky