Hvalpe på vej

DKCH DEVDHCH Drumbeat Let's Dance planlægger hvalpe

DKCH DEVDHCH Drumbeat Let's Dance er blevet parret og venter således hvalpe omkring d. 20. september 2019. Hvalpene vil kunne flytte hjemmefra medio november, når de er 8 uger gamle.

Dancer er en fænomenal tæve - altid opmærksom og klar, med et mentalt overskud i enhver situation. Hun har en fantastisk charme, som gør, at stort set alle der kommer og besøger os, bemærker Dancer. Hun har arvet sin store personlighed efter sin mor DKCH SEuCH Drumbeat Zumba, som i udstillingsringen også var en topvinder. Som apportør er hun et naturtalent og bestod kvalifikationsprøven ved sin debut på markprøve -  og har stor passion for at apportere. Samtidig er hun meget fattet og førbar. Netop det, at hun lytter og nærmest læser folks tanker, gør, at hun er en helt speciel hund at være sammen med. Rolig og nem og tilpasser sig alle situationer.

At Dancer også er en særdeles velbygget og smuk labrador, er blevet bekræftet mange gange på udstillinger i ind- og udland. Hun er således dansk og tysk champion, tysk junior champion og har også vundet titlerne Københavnsvinder og  German Winner 2016.

Dancer er 4. generation af champions fra Kennel Drumbeat, og vi har store forventninger til, at hun kan viderføre de stolte traditioner. Dancers far er selv International Champion og har avlet mange champions og kendt for at avle sundt.

Dancer fik i april 2018 sit første kuld hvalpe. Det blev et super lækkert kuld - og nu her hvor de er snart 1 år, ser vi nogle rigtigt dejlige unghunde der minder utroligt meget om deres mor. Så Dancer slår klart igennem avlsmøssigt. 

Dancer er naturligvis sund og rask med A/0, hvilket betyder, at hun er fri for dysplasi på både hofter og albuer. Hun er også fri for PRA og øjenlyst uden anmærkninger.

Det har været en stor opgave at finde en hanhund, som kan matche Dancers kvaliteter.

Som den stolte fader har vi valgt Mambrinos Rockefeller.

Rockefeller er en smart og meget velbygget hanhund som er født på den verdenskendte norkse kennel Mambrinos, hvor vi kørte til og fik parret Dancer. Rockefeller er ud af en super afstamning, med alle de mest attraktive blodlinier fra den engelsk avl af model classic labrador. Han er avlet med frostsæd fra en af de mest betydningsfulde labrador avlshanner på verdensplan, Carpenny Walpole, som selv har vundet verdens mest prestigefyldte udstilling Crufts i England tilbage i 2000. Derefter har 2 af hans afkom også blevet bedst på Crufts. Walpole har avlet en perlerække af lækre labradors med super temperament. Så det er en avlslinje, som vi meget gerne vil have ind i vores avl.

Rockefellers mor er selv en meget lækker ung tæve, som er udstillings champion med flere special titler. Hun er ud af en meget stærk tævelinje, fuld af champions.

Rockefeller selv har været udstillet ret få gange, men er stort set alle gange gået helt til top -  og har allerede inden han fyldte 2 år vundet 6 certificater.

Vi hilste på Rockefeller i Norge, og han var en rigtigt dejlig hund, men et venligt og imødekommende temperament - og et herligt humør.

Vi mener, at denne kombination bliver helt unik, da forældrene er meget ens typemæssigt og deres afstamning passer perfekt sammen. Vi forventer samarbejdsvillig hvalpe med et mildt og roligt sind, velegnet som til alt hundesport og jagt og ikke mindst som rolige nemme famillie hunde. Begge forældre har fine hofter, 0 på albuer og er øjenlyst uden anmærkning.

Der forventes både gule og sorte hvalpe. Ingen af hvalpene vil kunne udvikle PRA, EIC, CNM.

Vi glæder os meget til, at Dancer skal have sit andet kuld hvalpe, og beholder selv en hvalp til at føre slægten videre. 

rockefeller.jpg

Drumbeat Let's Dance

Mambrinos Rockefeller