Hvalpekasse

Søndag den 7. marts 2021 fik Drumbeat Idaho, i daglig tale kaldet Ida, 6 dejlige hvalpe. 3 sorte hanner, 1 gul han, 1 sort tæve og 1 gul tæve. Hvalpene må flytte hjemmefra fra den2. maj 2021.

Her på siden kan du følge med i hvalpenes udvikling. Vi lægger jævnligt billeder op. De nyeste øverst.

   
   
27. marts.2021

Liv i hvalpekassen

Næste tre uger gamle, har hvalpene fået øjne, og de kan også høre. Så stiger aktivitetesniveauet i hvalpekassen. De begynder så småt at lege, og der kommer lyd på.

 
27. marts.2021

Man må sno sig

Kreativiteten er stor, når det handler om at finde de bedste dievorter...

 
27. marts.2021

Slå mave

Hvad er bedre end en lille morfar, varm, mæt og veltilpas :-)

 
27. marts.2021

Den stolte mor

Ida stortrives i sin nye rolle som mor. Hun passer og pusler de små, og der er rigeligt mælk. Så de vokser godt til og nærmer sig med hastige skridt 2 kilo, blot tre uger gamle.

 
14. marts.2021

Dobbelt op

En uge gamle er hvalpene tæt på at have fordoblet fødselsvægten. De har et imponerende sug, når de får fat på en god dievorte hos Ida.

 
13. marts.2021

En lille middagslur

Ida har lige forladt hvalpekassen et kort øjeblik for selv at få en bid brød mv. Mætte, varme og veltilpasse sover hele flokken bare videre.

 
11. marts.2021

Hvalpene stortrives

Alt godt i hvalpekassen. Der ånder fred og idyl. Hvalpene spiser. Sover. Sover lidt mere. Spiser så igen. Og så fremdeles :-)

9. marts.2021

Den perfekte mor

Man kan ikke mærke på Ida, at det er hendes første kuld hvalpe.

Hun har fuldstændig styr på pasningen - og viger kun nødtvungen fra fra hvalpekassen.

Hvalpene har fået klat neglelak i forskellige farver, så vi kan se forskel på dem, når de bliver kontrolvejet morgen og aften

Ofte taber hvalpene sig det første døgns tid, indtil der kommer ordenlig gang i mælkeproduktionen. Det har ikke været tilfældet hos Ida. Hvalpene har taget på fra første dag.

 
8. marts.2021

Den stolte mor

Søndag den 7. marts fødte Drumbeat Idaho sit første kuld hvalpe.

6 store og stærke hvalpe, blev det til. Fire drenge - 3 sorte og en gul, og 2 piger - en sort og en gul. De kom til verden på kun godt 4 timer under en fuldstændig problemfri fødsel.