Hvalpekasse

Drumbeat Holiday fik lørdag den 12. januar 2019 6 hvalpe - 4 sorte hanner, en gul han og en gul tæve. De må flytte hjemmefra fra lørdag den 9. marts 2019.

Læs mere om forældrene her

Her på siden kan du følge hvalpenes udvikling. Vi vil bestræbe os på jævnligt at opdatere siden. De nyeste billeder ligger øverst.

   
14. januar 2019

Stolt mor

Det er Holidays første kuld hvalpe. Men hun opfører sig som om, hun aldrig har lavet andet. Hun er yderst plilgtopfyldende og passer de små efter alle forskrifter. Tydeligt stolt over sit afkom :-)

14. januar 2019

Så skal der drikkes igennem

Hvalpene stortrives og Hioliday må have piskefløde i patterne. Hvalpene tager mellem 50 og 100 gram på om dagen, så de er allerede vokset mærkbart.

Hver hvalp har fået en kulørt klat neglelak, så vi kan kende forskel, når de bliver vejet morgen og aften. Så den røde plet på den gule tæve er ikke et sår :-) 

12. januar 2019

Velkommen til verden

Holiday fødte 6 skønne hvalpe den 12. januar 2019. 4 sorte hanner, en gul han og en gul tæve. Fødslen gik godt og alle hvalpene var pænt store med en vægt omkring 450 gram.

De ser ud til at trives. På ægte labradormaner kastede de sig over dievorterne, så snart de så dagens lys. Sunde instinkter. Det kan vi li :-)