Om Kennel Drumbeat

Kennel Drumbeat er en seriøs kennel. Vores mål er at avle glade og velfungerende hunde, der er familiens bedste venner. Hundene skal være racetypiske og kunne begå sig på såvel markprøver som udstillinger. Vi sætter sundheden meget højt og avler kun på hunde, som er røntgenfotograferet og fundet helt frie for hofteledsdysplasi og albueledsartrose samt er øjenlyste uden anmærkninger og genetiske frie for øjensygdommen PRA.

Vi bor på en landejendom i Nordsjælland i naturskønne omgivelser med egne marker, skov og sø - perfekte træningsmuligheder for den aktive hund. Hunde har således været en stor del af familiens liv i mange år – siden barndommen har der været cocker spaniels, engelske settere og ikke mindst labradors. Der er dyrket mange former for hundesport og hundene har gennemgået markprøvetræning og har været med på praktisk jagt. Vi har deltaget i mange udstillinger i ind- og udland – med gode resultater.  

Vi fik vores kennelmærke i 2005 og har gennemgået Dansk Kennel Klubs uddannelse for opdrættere.

Kennel Drumbeat blev kåret af Dansk Retrieverklub som årets opdrætter af labrador i 2013. Vi har avlet flere champions - og to af vores skønne piger blev hhv nr. 1 og nr 3 i konkurrencen om at blive årets labrador i 2013.

Vi har igennem årene opdrættet en række dejlige labradors. Alle fungerer som dejlige familiehunde, og flere af dem løfter desuden opgaver som førerhunde for svagtseende, servicehunde for handicappede og som besøgshunde på plejehjem. Desuden er der del som går på topplan i Dansk Civil Hundeførerforening på lydighedsprøver, der er flere, der går sporprøver i DKK regi på højt plan, hvor flere er blevet champions. Sidst men ikke mindst er der flere som går på markprøve og bliver brugt som apportør på praktisk jagt.

Når du køber en hvalp hos os

Køb af hvalp er en tillidssag for både avler og køber. Vores fornemmeste mål er at finde gode familier til vores hvalpe.

- Når hvalpene har fået øjne, er du meget velkommen til at besøge kuldet og løbende følge deres opvækst.

- Vores hvalpe er dyrlægekontrollerede, chippede og vaccinerede inden de flytter hjemmefra.

- Du får en DKK-stamtavle og hvalpens sundhedsbog sammen med en udførlig vejledning i pasning af  hvalpen.

- Vi tilbyder hvalpetræning for kuldet uden ekstra betaling, når hvalpene er ca. 12-14 uger gamle.

- Vi passer gerne hunde af eget opdræt, hvis familien skal på rejse uden mulighed for at have hunden med.

 

 

 

 

 

Drumbeat Can Can "Hopsa" er dansk, tysk og svensk champion.

Her ses hun med sin datter Drumbeat Showdancer.