Showies hvalpe 2012

Onsdag d. 11. januar 2012 fik Drumbeat Showdancer (Showie) og Coco Loco's X File 9 sorte hvalpe - 5 hanner og 4 tæver.

Du kan se billeder af hvalpenes udvikling nedenfor. De nyeste billeder ligger øverst.

5. marts 2012

Så er det snart dagen, hvor de små sorte stjerner må flytte hjemmefra. Nedenfor finder du et lille portrætgalleri af de 9 hvalpe. Vi kommer til at savne dem.

 

 
5. marts 2012

Drumbeat Chiquitita

Chiquitita er kuldets lille pige. Blid og føjelig - indtil en af storebrødrene bider hende i ørerne. Så kan hun sige fra, og hun holder sig heller ikke tilbage, når det handler om disciplinen at bide i bukseben eller trække tov. Så holder hun fast :-)

Chiquitita skal bo  hos familien Busekist i Slangerup.

5. marts 2012

Drumbeat Dancing Queen.

Dancing Queen er kuldets store pige med et herligt humør. Intet er for udfordrende for hende, og altid går hun på med krum hals og udforsker det mest utrolige.

Vores lille dronning skal bo hos Majken og Kim Walbom  i Skævinge som har kennel Coco Loco, hvor hun skal vokse op sammen med sin en uge ældre onkel Drumbeat We will Rock You.

 

5. marts 2012

Drumbeat Mamma Mia

Mamma Mia er kuldets muntre pige. Hun er mester i buksebens-bideri og udviser allerede nu en stor udholdenhed indenfor denne disciplin. Er der leg og slåskamp på programmet, kaster hun sig ud i opgaven med stor iver. Bagefter er det lykken at kunne ligge på arm og hygge, indtil man falder i søvn.

Mamma Mia skal bo hos familien Gravlund i Ringsted

 

5. marts 2012

Drumbeat Honey Honey

Honey Honey er kuldets store og rolige pige. Hun er med på en tvekamp med sine kuldbrødre, hvis de driller hende, men ellers er hun den som sidder og slikker solskin og kigger (smager!) på havens herligheder. Oftest er hun blid og lækker – og elsker at blive nusset på maven.

Hun skal bo hos familien Holm i Holte, sammen med en sort labrador tæve på 12 år

 

5. marts 2012

Drumbeat Bang-A-Boomerang

Bang-A-Boomerang er kuldets største dreng. Stor og rolige er han og tager alt med ophøjet ro. Men driller de andre ham, så står han ikke tilbage for at lægge pote med de vildeste. Men allerhelst vil han sidde og hygge, gerne på armen.

Bang-A-Boomerang skal bo hos familien Hartley i Jægerspris, hvor han skal bo sammen med en labrador han på 2 år.

 
5. marts 2012

Drumbeat Fernando

Fernando er kuldets rolige og blide fyr. Han tuller rundt og hygger sig imens han nysgerrigt undersøger alt. Når der bliver blæst til leg og slåskamp er han nu ikke sen til at melde sig under fanen. Er der en, der vil nusse ham på maven, er han også klar.

Fernando skal bo hos Familien Holm i Glostrup.

 

5. marts 2012

Drumbeat Souper Trouper

Souper Trouper er kuldets rå fyr. Han går lige på og hårdt på en enhver udfordring – stor og stærk er han, og så kan man genkende ham på den altid logrende hale. Men selv den stærke dreng kan blive træt – og når han tror ingen ser det, så elsker han at ligge på ryggen og blive kløet på maven.

Trouper skal bo hos Nanette og Christian i Birkerød, sammen Lakrids som er en Labrador han på 8 år.

 
5. marts 2012

Drumbeat Voulez-Vous

Voulez-Vous er kuldets gæve gut. Altid går han forrest når der er ekspedition på gården. Han fører altid an i løjerne og er den fødte optimist. Byder chancen sig, så er han nu også den som overgiver sig og kravler op på skødet af en og veltilpas falder i søvn.

Voulez-Vous skal bo hos Familien Jensen i Tølløse, som er indehaver af PIT Hegn - og er dem som har stået for at opsætte alle vores flotte hegn og låger.

 
5. marts 2012

Drumbeat Waterloo

Waterloo er kuldets lille kække fyr. Størrelsen holder ham ikke tilbage fra at tumle med de store drenge og piger i kuldet – og hurtig som han er, klarer han altid frisag. At han så også er en blid fyr som elsker at falde i søvn på skødet, fuldender bare billedet.

Waterloo skal bo hos familien Mejnertsen i Gentofte.

 

2. marts 2012

Ud igen.  Hvalpene er ikke helt tilfredse med at skulle have en middagslur. De vil gerne ud igen. Det er svært at modstå, når de sidder så pænt og kigger med store bedende øjne :-)

 
2. marts 2012

Vand. Tørsten skal slukkes efter at have tumlet rundt udenfor.

 
2. marts 2012

Hilse på.  Der bliver hilst på de to gule hanner, der er tilbage af Hopsas hvalpe.

 
2. marts 2012

Hvem er stærkest?  Der er en uge til forskel - og det ses på vægten - men det lader den lille sorte sig ikke mærke med.

 
2. marts 2012

Forår.  Det er skønt at lege ude en lun forårsdag hvor solen skinner. Der er nu kun to af Hopsas hvalpe tilbage, så de har fået lov at komme ud og lege med Showies hvalpe. Det synes begge parter er rigtig sjovt.

 
22. februar 2012

Nye dufte.  Der er mange spændende nye dufte at forholde sig til. Og et vissent blad er herligt legetøj, når det bevæger sig i blæsten.

 
22. februar 2012

Gartner.  Det er sjovt at bide lidt i planterne. Det gør ikke noget. Lavendlerne skal alligevel klippes ned :-)

 
22. februar 2012

Ude.  De sidste par dage har hvalpene været ude hver dag. En helt ny verden åbner sig for leg og udforskning.

 
16. februar 2012

Model.  Gode lår. Horisontal ryg. Flot bryst. Det er svært at finde noget at sætte fingeren på, når Showies hvalpe bliver stillet op til en fotosession. Hele kuldet er meget ens og typemæssigt homogene, som den lille 5 uger gamle pige på billedet.

16. februar 2012

Familiehygge. Hvalpene er nu blevet så store, at de ikke vil die hos Showie hele tiden. Det giver plads til at mor og børn bare kan ligge og hygge sammen.

 
16. februar 2012

Skudskikker. Buldrende godstog. Torden og lynild. Skrig og skrål. Uanset hvor højt vi skruer op for anlægget, tager hvalpene ikke notits af, at lyd-cd'en brager i baggrunden. Hvalpene her hygger sig bare.

 
16. februar 2012

Højdepunkter. Spisetid er et af dagens højdepunkter. Heldigvis er der 4 af dem hver dag. Alle tager dejligt meget på og udvikler sig helt perfekt.

 
12. februar 2012

Trængsel.  Der er trængsel i badekarret, når der skal være plads til både Showie og hvalpene. Men alle hygger sig.

 
12. februar 2012

Leg. De sorte stjerner er nu flyttet over i fyrrummet, hvor de har endnu bedre plads at boltre sig på. Det styrker deres motorik og der er masser af plads til at prøve kræfter med hinanden.

 
10. februar 2012

Alternativ.  Hvalpebaren er fundet frem, så hvalpene selv kan forsyne sig med fast føde. Den lille fyr har ikke helt fundet ud af, at man ikke behøver lægge sig i to skåle, for at få en bid.

 
8. februar 2012

Stående buffet.  Heldigvis er man nu blevet så stor, at man bare kan snuppe en tår mælk stående, når lejlighed byder sig.

  
8. februar 2012

Sammen.  Hele flokken har nu forladt hvalpekassen, så de frit kan tumle i hele entreen. Men derfor er det nu meget rart at klumpe sig lidt sammen i Showies badekar. Hun har til gengæld overtaget hvalpekassen, så hun kan få sig en pause ind imellem.

 
4. februar 2012

Mor er den bedste. De små sorte stjerner er blevet store stjerner. Men der er stadig plads til alle, når Showie byder sig til.

 

4. februar 2012

Slå mave. Efter et godt måltid er det rart med en lur. Hen en lille hjerteknuser-pige.

4. februar 2012

Happy meal. Nogle madskåle er mere populære end andre. Indholdet burde være det samme opblødte tørkost, men der går lidt sport i at spise fra den samme skål.

2. februar 2012

Bedstemor i hvalpekassen. Og pludselig lå vores 10 år gamle Rumba i hvalpekassen og nussede hvalpene. Det havde Showie ikke  noget imod. Hun er blot glad for lidt aflastning.  

29. januar 2012

Flot fyr. En lille dreng smiler til fotografen, mens brormand prøver at lægge ham ned. 

29. januar 2012

Liv. 2½ uge gamle har hele flokken fået øjne. De stavrer rundt på bløde ben og prøver så småt kræfter med hinanden. De udvikler sig fra dag til dag. 

29. januar 2012

Ro på. Showie nyder at ligge i kassen sammen med hele flokken. 

24. januar 2012

På vægten. Morgen og aften kommer hele flokken en tur på vægten, så vi kan sikre os, at alle tager på og får nok at spise. Her en lille - stor - pige på næsten 1100 gram.  

24. januar 2012

Borgmestermaver. Der bliver slået mave og fordøjet efter en tår mælk hos Showie. Knap 2 uger gamle, stortrives hele flokken. 

21. januar 2012

Plads til alle. Showie er god til at lægge sig, så alle hvalpene kan komme til at drikke en tår mælk. De har taget godt på, de første 10 dage. 

21. januar 2012

Spise og sove. Foreløbig laver hvalpene kun to ting: De spiser - og sover det meste af tiden. Sådan bliver man en stor stærk labrador. 

17. januar 2012

Bunke. Man sover bedst i en stor bunke. 

17. januar 2012

Gab. Et dybt, inderligt og veltilfredst gab. Så kan man ikke få det ret meget bedre. 

15. januar 2012

Stemning. Et stemningsbillede fra hvalpekassen. En lille fyr, der nyder en frisk tår mælk. 

15. januar 2012

Spisetid. Alle hvalpe er gode til at tage fra. Hver hvalp har en klat neglelak i forskellige kulører, så vi kan kende forskel. De bliver vejet to gange om dagen, så vi kan sikre os, at de udvikler sig planmæssigt. 

13. januar 2012

Close up. Det er koncentreret arbejde, når man har fået tilkæmpet sig en god mælkehane. Heldigvis har Showie 10 af dem, så der er nok til alle. 

13. januar 2012

Mandtal. Med 9 små sorte gnallinger er der noget at holde styr på for Showie. Som førstegangsfødende klarer hun det ualmindeligt godt. Hun forlader kun hvalpekassen i meget presserende ærinder.

Rundstokkene langs kassens sider gør, at hvalpene kan trille ind under dem, så de ikke kommer i klemme, når Showie lægger sig ned. 

13. januar 2012

I hånd. Så meget fylder en 2 dage gammel lab-hvalp på knap 500 gram :-) 

11. januar 2012

Nyfødte. Få timer gamle og allerede i fuld sving med det vigtigste i et lab-liv: At spise sig store og stærke. Showie tager sig en velfortjent slapper oven på en usædvanlig nem fødsel, hvor hun smuttede hvalpene, som var det mandler.