Amazings hvalpe

Drumbeat Amazing fik torsdag den 15. juni 2017 hele 10 hvalpe - 7 hanner og 3 tæver. Alle sorte. De flyttede hjemmefra fra torsdag den 10. august 2017.

Faderen er Waysgreen Apollo.

Læs mere om forældrene her

Så er hvalpene snart 8 uger gamle, og det er tid til, at de må flytte hjemmefra og erobre verden.

Vi ønsker dem og deres nye familier alt det bedste i årene der kommer

 

 
8. august 2017

Drumbeat Alaska

Alaska er en af de store drenge i kuldet. Men han er en ret sporty type, der elsker at bære rundt på en pind eller trække reb. Han var den første til at rejse sig og stavre rundt - og til at planke den ud af hvalpekassen. Han er altid med i front når der er noget der skal udforske og opleves.

Alaska skal bo hos familien Ekstrøm i Bagsværd.

 
8. august 2017

Drumbeat Colorado

Colorado - også kaldet Lillebror var 120 g mindre end den næstmindste i kuldet ved fødslen. Men med en livskraft og vilje ud over det sædvanlige har han vokset sig stor og stærk. Med charme, selvtillid og højt humør går han lige i hjerterne på de fleste. Han er blid og lækker, men er altid klar, når der inviteres til en brydekamp ...

Colorado skal bo hos familien Foxmar i Ølstykke.

 
8. august 2017

Drumbeat Georgia

Georgia er kuldets store rolige pige, Hun er gæv og glad, men hviler også i sig selv. Hun tuller rundt og undersøger tingene med ro og værdighed. Men er der en af hendes små brødre, der driller hende, så vågner hun op - og stor og stærk som hun er, så vender hun bunden i vejret på udfordrene og fortæller, hvem der bestemmer.

Georgia skal bo hos familien Holm og Christensen i Holte, som i forvejen har Drumbeat Honey Honey på 5 år.

8. august 2017

Drumbeat Idaho

Idaho er kuldets lille pige. Hun har lige fra starten af fulgt os rundt omkring på gården, som om hun allerede havde bestemt sig for, at her ville hun gerne blive. I tilgift bestod hun vores lille apporteringsprøve af et kaninskind i suveræn stil. Det kunne vi ikke stå for, så hun bliver boende her i Kennel Drumbeat, hvor vi håber, at hun kan blive en god hund til markprøver og jagt.

8. august 2017

Drumbeat Kentucky

Drumbeat Kentucky er kuldest store stærke bjørn. Stor og godmodig er han, når han lunter rundt og tjekker op på, om alt er, som det skal være. Når der sker nye ting, så går han altid modigt og nysgerrigt frem for at undersøge tingene. Han har altid haft en sund appetit og er tæt på at være rekordholder af alle vores hvalpe, når det kommer til størrelse. Som godt 7 ugers har vægten overskredet 7 kg !

Kentucky skal bo hos familien Bøtkjær på Orø.

 

 
8. august 2017

Drumbeat Michigan

Michigan er stor, rund, blød og lækker. Han er meget kontaktsøgende og har gået lige i hælende på os lige fra starten af. Intet kan slå ham ud af kurs, og han er altid frisk på et eventyr. Når så trætheden melder sig for den eventyrlystne, så er det tid at ligge på arm og blive kløet på maven.

Michigan skal bo hos familien Ibsen i Jyllinge.

 
8. august 2017

Drumbeat Montana

Montana er en stor og gæv pige. Atletisk og stærk holder hun sig ikke tilbage for nye udfordringer. Der skal ikke meget opfordring til, før hun går på eventyr - og hun er hurtig til bens, så hun kommer vidt omkring. Heldigvis elsker hun selskab, så hun kommer altid tilbage :-)

Montana skal bo hos familien Sjotlow i Solrød, hvor hun skal bo sammen med Drumbeat Angel som er 3 år.

 
8. august 2017

Drumbeat Nevada

Nevada er kuldets rolige dreng. Altid med ro og overblik inspicerer han verden - og så går han ellers i gang med at udforske. Stille og roligt tøffer han rundt og snuser og kigger ... undersøger ... og vupti så er han væk. Men så skal man blot klappe i hænderne og kalde, så kommer han drønede igen. Så står han oftest og hopper ved ens buksben og vil op og sidde på armen :-)

 Nevada skal bo hos familien Solis i Tølløse.

 
8. august 2017

Drumbeat Texas

Texas er en rigtig lille charmør. Køn og med et frækt glimt i de mørke øjne og smart hår, går han lige i hjerterne på de fleste. Men tag ikke fejl af det kønne udseende, for han er bestemt ingen tøsedreng, når der er optakt til vild leg med de store drenge. Han er hurtig og stærk samt en stor taktiker. Når legen er forbi, elsker han at gå på oplevelse i haven og studere planterne, imens han går og hygger sig.

Texas skal bo hos familien Johansen i Mørkøv.

 
8. august 2017

Drumbeat Washington

Washington er kuldets friske fyr. Han går lige på og hårdt på en enhver udfordring – stor og stærk er han, og så kan man genkende ham på den altid logrende hale. Ofte ser man ham løbe rundt med et stykke reb eller en pind, så apporteringsgenerne er helt klart til stede. Men selv den stærke dreng kan blive træt – og når han tror ingen ser det, så elsker han at ligge på ryggen og blive kløet på maven.

Washington skal bo hos familien Christiansen i Melby.

 
6. august 2017

Middagslur

Er der noget bedre end en middagslur i skyggen en varm sommerdag?

6. august 2017

Hold balancen

Med lidt øvelse, kan man optræde med det, når man bliver stor :-)

24. juli 2017

Frokost i det grønne

Det giver god appetit at gå på opdagelse i haven.

 
24. juli 2017

Haveliv

Når ellers vejert holder tørt, nyder Amazing og hele flokken at slappe af i haven.

 
19. juli 2017

Gemmeleg

Du kan ikke finde mig. Jeg vil ikke ind ...

 
19. juli 2017

Charmør

En lille fyr i et eftertænktsomt øjeblik. Han synes også selv, at han er ret lækker :-)

 
19. juli 2017

Man kan bide i den

Det er et åbent spørgsmål, om vores clematis overlever hvalpene. Det er altid meget populært at bide i de bløde stængler.

 
19. juli 2017

Slå mave

Så er der dømt afslapning.

 
19. juli 2017

Udeservering

Man bliver tørstig af at gå på opdagelse. Amazing er heldgivis leveringsdygtig.

19. juli 2017

Du store verden

Hvalpene er begyndt at komme ud. De nyder at gå på opdagelse. I første omgang tæt på døren til det trygge og kendte hvalperum. Men dag for dag bliver nysgerrigheden større - og ekspeditionerne længere.

 
19. juli 2017

Livet er skønt

Klø mig lidt på maven. Så spinder jeg som en kat.

En lille fyr slapper af for fuld udblæsning :-)

 
12. juli 2017

Stående buffet

Selv om fast føde i form af opblødt hvalpefoder er et hit, er der intet, der slår mors mælk. Her kan man se, hvor store hvalpene efterhånden er blevet.

Og hvalpene er også blevet så store, at de er flyttet ud af hvalpekassen. De har indtaget hele hvalperummet og nyder at kunne boltre sig på mere plads.

Om kort tid åbner vi døren ud til den store verden. Så bliver der for alvor noget at opleve :-)

12. juli 2017

Stor madskål

De små madskåle duer ikke. Den store skål er meget sjovere. Og så kan den vippe :-)

 

 
6. juli 2017

Appetit

De fleste af hvalpene har nu 4-doblet fødselsvægten på de første 3 uger. De har en sund og naturlig appetit, og Amazing har heldigvis haft masser af fuldfed mælk at dele ud af.

 
6. juli 2017

Bordet er dækket

Hvalpene er nu blevet så store, at de kan spise selv. Vi har håndfodret dem et par dage med opblødt hvalpefoder, men nu kan de selv finde ud at guffe maden i sig. Og det gør de med stort velbehag og ildhu :-)

 
6. juli 2017

Personlighed

En lille fyr putter sig i flokken. 3 uger gamle kan hvalpene nu både se og høre - og de begynder at tage kontakt og udvikle deres personligheder. Vi glæder os til at lære dem at kende :-)

 
1. juli 2017

Morfar

Jens snupper sig en morfar med hvalpene mens en anden gør rent i hvalpekassen :-)

 
1. juli 2017

Gå selv

Endnu er benene lidt bløde og det er svært at styre alle 4 poter i den rigtige retning. Men viljen er der. Og dag for dag bliver de stærkere og mere livlige.

 
1. juli 2017

En ny verden

14 dage gamle er hvalpene så småt begyndt at kunne se. En ny verden åbner sig - og der kommer stadig mere liv i hvalpekassen.

 
22. juni 2017

Trængsel

Amazing er tålmodigheden selv. Hun nyder at pusle og passe hvalpene - selv om der er et mylder og masen for at komme til.

 
22. juni 2017

Baglæns rygcrawl

Baglæns rygcrawl er også en måde at nå frem til de bedste dievorter på :-)

 
18. juni 2017

Hygge

Det er nu hyggeligst at lligge helt tæt, mens mor er ude.

 
18. juni 2017

På rad og række

Hele flokken tager sig en skraber, mens Amazing strækker benene. Allerede efter det første døgn, var alle hvalpe over fødselsvægten. Og de stortrives. En en hannerne har taget over 100 gram på det seneste døgn. Det er ret meget, når man kun vejer ca. 500 gram :-)

 
15. juni 2017

Kulørte klatter

Alle hvalpene har fået en klat neglelak forskellige steder på kroppen. Så kan vi se forskel, når de bliver vejet to gange om dagen, så vi kan se, om de udvikler sig planmæssigt.

 
15. juni 2017

10 små vovser

Torsdag den 15. juni fødte Amazing 10 flotte hvalpe - hele 7 hanner og 3 tæver. Alle ser ud til at trives. Sekunder efter fødslen søgte de en dievorte, og slap den kun nødigt :-) Rigtige labradors. Det kan vi li :-)