Hvalpe

Drumbeat Shakria har lørdag dem 30. april 2016 født 7 sunde og livskraftige hvalpe. 5 gule tæver, 1 sort tæve og 1 sort han. De må flytte hjemmefra fra lørdag den 25. juni 2016.

Læs mere om forældrene her.

Her på siden kan du følge hvalpenes udvikling. Vi vil bestræbe os på jævnligt at opdatere siden. De nyeste billeder ligger øverst.

   
23.6.2016

Nye udfordringer venter

Så er det tid til at sige farvel. Fra på lørdag må Shakiras hvalpe rejse hjemmefra, og gå i gang med deres nye liv hos deres nye familier.

Nedenfor finder du et lille portræt af den enkelte hvalp.

 

 
23.6.2016

Drumbeat Mr. Tabourine Man

Drumbeat Mr. Tambourine Man er kuldets eneste dreng. Men det lader han sig ikke mærke af. Han er altid med på spøgen og altid med i forreste geled, når der skal udforskes noget eller modtages gæster. Han er blid og lækker, men ikke rigtigt nogen gentleman, for han trækker gerne rundt med de små piger i halen !

Han skal bo hos familien Jørgensen i Næstved

 
23.6.2016

Drumbeat Forever Young

Drumbeat Forever Young er kuldest sorte lækre pige. Stor blød og lækker får man lyst til at kramme med hende - og hun nyder det :-)

Men man skal ikke tage fejl af hende, for bedst som man hygger opdager hun, at der er startet en brydekamp imellem et par søskende -  og så spræller hun vildt og vil ned, for hun skal jo nødig gå glip af noget. Kæk og med på den værste  !

Hun skal bo hos familien Bjerregaard i Solrød

 

23.6.2016

Drumbeat Lay Lady Lay

Drumbeat Lay Lady Lay er kuldest kønne lille pige. Som man kan se på billedet, har hun det mest charmerende ansigt, og man blive forledt til at tro, at hun udelukkende er lille og blid  ... men man bliver klogere. Hun er er fuld af gå på mod, intet er for stort og vildt  ... en meget gæv pige og klart en lille anfører i kuldet.

Hun skal bo hos familien Andersen i Frederikssund

23.6.2016

Drumbeat Moonlight

Drumbeat Moonlight er nøjagtig lige så blid og lækker, som hun ser ud på billedet. Hun er en af dem, som altid vimser rundt om ens fødder og kikker op på en for at komme op og sidde på arm. Her kan hun så sidde lige så længe det skal være ... med mindre hun hører en kuldsøster som bjæffer og inviterer til slåskamp eller hører madskålen rasle ...

Hun skal bo hos familien Jørgensen i Solrød 

 

 
23.6.2016

Drumbeat Peggy Day

Drumbeat Peggy Day er stor og lækker. Hun er virkelig en solid pige, med alle 4 poter solidt plantet på mulden. Intet kan slå hende ud af kurs. Rolig og selvsikker indtager hun enhver ny situation og udfordring  ... og tager hjerteligt imod alle.

Hun skal bo hos familien Gruener i Sorø

 

 
23.6.2016

Drumbeat Denise

Drumbeat Denise er kuldest store rolige pige. Enormt hyggelig er hun, når hun kommer trissende og hilser logrende på alle, der kommer forbi. Hun er typisk den, som lægger roligt ud, når der skal udforskes. Sindigt foregår det. Men når de andre søskende er faldet i søvn oven på anstrengelserne, så futter hun stadig rundt og udforsker, eller indtager sin yndlingsplads -  trappestenen, hvor hun kan sidde og overvåge hele gårdpladsen.

Hun skal bo hos familien Petersen / Fæster i Roskilde

 
23.6.2016

Drumbeat Dignity

Drumbeat Dignity er kuldets humør bombe. Hun kan genkendes på den altid logrende hale. Sjov og festlig er hun -  og ja, det kunne vi ikke stå for, så hun bliver boende her hos os.

 
22.6.2016

Her vogter jeg

Drumbeat Denise - alias grøn rod - har lagt sig godt til rette på trappestenen. Med sit rolige overblik holder hun øje med, at tingene på gårdspladsen går ordentlig til. Hun skal flytte til Roskilde lige straks.

19.6.2016

Angrib...

Jens i en hyggestund med hele flokken.

 
19.6.2016

Så vågn dog op

En lille fyr opfordrer til leg. Det gider hun ikke.

 
19.6.2016

Havevandring

På opdagelse i haven. Der er meget at udforske.

19.6.2016

Den vil de jagt

7 uger gamle er der for alvor kommet gang i hvalpene. Der er fuld fart på og der prøves kræfter med hinanden.

 
11.6.2016

Hygge med oldemor

Oldemor Hopsa på 10 år hygger med hvalpene i haven. Hun er tålmodigheden selv - men opdrager gerne på de små, hvis de bliver for frække :-)

 
11.6.2016

Målbevidst

En selvbevist og målrettet lille pige, på jagt efter nye oplevelser i haven.

 
11.6.2016

Havestemning

6 uger gammel og aldeles uimodståelig.

 
11.6.2016

Hvad så?

En lille pige i den store have.

 
11.6.2016

Frokost i det grønne

Det er skønt med lidt forkost uden for en varm solskinsdag. Hopsa hjælper gerne med oprydningen.

 
11.6.16

En farlig pind

Sådan en pind, der bare ligger, kan da få en med højre forpote. Den skal ikke tro, den er noget :-)

 
25.5.2016

Udeliv

Vi har været ramt af tekniske problemer med upload af billeder til hjemmesiden. Men nu skulle der være styr på det.

Siden vi sidst har lagt billeder på, er der sket voldsomt meget med rollingerne. De er begyndt at spise selv - og de kommer lidt ud, når vejret er til det. Og selv om det er spændende at udforske gårdspladsen, er der intet, der kan slå en tår mælk hos mor :-)

 
25.5.2016

Siesta

En stille stund for en lille pige, der hygger sig under en plante. Hvem kan sige nej til en lur i skyggen på en varm forårsdag ?

 
25.5.2016

Spiser selv

Håndfodringen er heldigvis overstået, og hvalpene kan nu selv spise opblødt hvalpefoder af små skåle. Det er et megahit. Vægten udvikler sig flot. Tre uger gamle, har de alle rundet de 2 kilo.

 
16.5.2016

Aktivitet

Aktivitetsniveauet stiger i hvalpekassen i takt med at hvalpene bliver stærkere og de så småt kan se. De begynder så småt at lege med hinanden.

 
16.5.2016

Hygge

Stemningsbillede fra hvalpekassen. De små stortrives :-)

 
16.5.2016

Øjne

Godt to uger gamle er øjnene så småt ved at titte frem. Endnu kun som små sprækker, men de kommende dage vil de åbne sig helt.

 
11.5.2016

Storvask

Når den værste sult er stillet, er det vasketid. Alle hvalpene får en grundig overhaling af Shakira - selv om der ofte lyder højlydte protester :-)

 
11.5.2016

Piskefløde

Hvalpene buldrer derud af vægtmæssigt. Mindre end to uger gamle ligger vægten på mellem 1100 og 1200 gram. Vi har en teori om, at Shakira har piskefløde i dievorterne. Hvalpene er i hvert fald dejligt trinde.

 
4.5.2016

Supermor

Shakira har helt styr på flokken. Og alle de små trives og udvikler sig helt efter bogen her 5 dage gamle.

 
4.5.2016

Små tykke maver

Appetitten fejler absolut ikke noget. Og det er dejligt at se de små tykke maver. Man kan næsten se, hvordan maven bliver spilet ud, når mælken løber til.

 
1.5.2016

Magelig

Mindre end et døgn gammel - og alligevel forstår den lille pige at indrette sig blødt, varmt og behageligt :-)

Det røde mærke er ikke et sår. Alle hvalpene har fået en klat neglak forskellige steder på kroppen, så vi kan følge den enkelte hvalp ved de to daglige kontrolvejninger.

1.5.2016

I favnen hos mor

Mor-barn hygge :-)

 

30.4.2016

7 flotte hvalpe

Lørdag d. 30. april nedkom Shakira med sit nye kuld. 7 hvalpe ialt - 6 piger og en enkelt dreng. 5 af pigerne er gule, en enkelt sort og drengen er også sort.

Fødslen gik godt. Alle hvalpene er store og flotte med en vægt på mellem 470 og 520 gram. Nogle små bløde bamser.